Wednesday, May 19, 2010

Malaysia muflis jika lagi banyak pilihanraya kecil...!!!!!!!!

"Lu mahu lima juta kan. Lu mahu lima juta gua mahu Robert Lau menang.
Boleh tak? Lu tak payar keluar duit. Gua kena keluar duit."


Janji.., janji... janji!
Duit dalam perbendaharan negara macam duit bapak dia! Demi kuasa yang tak seberapa Najib sanggup memufliskan negara dengan janji-janji pada pilihanraya kecil.

Demi untuk memenagi hati pengundi bukan Melayu, Najib bagi cash selepas menang! Tapi dengan orang Melayu macam mana Najib buat? Berfikir dan renunglah orang Melayu


MENULIS SAMBIL BERAMAL - SEMOGA ADA GANJARAN DISISI ALLAH !

Salam sejahtera untuk semua

KEMPEN PUNGUT DERMA DAN MAKLUMAT PENUBUHAN PEMBINAAN KOMPLEK MADRASAH TAHFIZ AT-TAUFIQIYYAH 18500 MACHANG KELANTAN

Assalamualaikum warahmatullahi w.b.t Dengan segala hormatnya, kami AJK Penubuhan Kompleks Madarsah Tahfiz At-Taufiqiyyah (MTAT) memohon dan mengharapkan sumbangan derma yang ikhlas dari setiap lapisan masyarakat untuk menjayakan Penubuhan Pembinaan Kompleks MADRASAH TAHFIZ AT-TAUFIQIYYAH 18500 MACHANG, KELANTAN
FIRMAN ALLAH SWT ” Sesungguhnya orang yang membacakan Kitab Allah, mendirikan sembahyang dan memanfaatkan sebahagian rezeki yang Kami berikan kepadanya secara sembunyi dan terang-terangan, adalah mereka mengharapkan sesuatu perniagaan yang tidak akan merugikan. ” ( Al - Fathir : 29 ) .
SABDA RASULULLAH SAW ” Apabila meninggal seseorang itu, maka putuslah segala amalannya melainkan ilmu yang memberi manfaat, sedekah jaraih dan anak soleh yang sentiasa mendoakan untuknya.” ( Riwayat Muslim ) Ketahuilah bahawa setiap rezeki itu adalah anugerah Allah SWT yang akan ditanya nanti. Bersyukurlah dengan menyumbangkan sebahagian kecil dari anugerah tersebut ke jalan Allah SWT. .
Pengerusi
Hj. Wan Mohd Taufit Abu Bakar (019-9126779)

N/Pengerusi


....... ............. ........... ........... ............. ......... ............

Kepada Pihak AJK yang terlibat bagi membina Kompleks Madrasah Tahfiz
At-Taufiqiyyah, Kampung Pek, 18500 Machang, Kelantan Darulnaim, saya sebagai tuanpunya blog ini memohon keizinan untuk memetik mana-mana bahagian didalam website MTAT.
Inilah yang mampu saya lakukan untuk membantu pihak MTAT untuk membina kompleks tahfiz tersebut. Saya doakan semoga hasrat Pengerusi dan semua AJK juga sesiapa sahaja yang mahu melihat terbinanya MTAT menjadi kenyataan.
Kepada sahabat blogger yang mahu melihat sepenuhnya perancangan pembinaan MTAT tersebut dan juga programe mereka didalam merancang pembinaan kompleks MTAT bolehlah klik atau boleh juga melayari website www.taufiqiyyah.net

Sunday, May 16, 2010

MENCARI TAPAK...? DISINI MUNGKIN ANDA TEMUI




Assalamualaikum dan salam semua....

Actually, sebenarnya aku bukannya pakar sangat mengenai trafik ni. Yang ni aku perolehi daripada orang lain jugak ala... macam tag tu hehe.. Terus pada matlamat sebenar post ni.. post ni sebenarnya aku dapat ni dari
adahcomel. Memang bagus idea macam ni hehe... (ayat copy paste...hehe)

Mari baca cara-caranya:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. Ad-dai’
2. kakngah
9. .~ApekpunyaBlog~
10. My Big Family & Friends
11: ABCMILO
12.
matdin
13.
misdalila
14. adah comel
15.
muara

PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Kalau tak cuba tak tahu..
Selamat mencuba!!!






Komen