Sunday, May 16, 2010

MENCARI TAPAK...? DISINI MUNGKIN ANDA TEMUI




Assalamualaikum dan salam semua....

Actually, sebenarnya aku bukannya pakar sangat mengenai trafik ni. Yang ni aku perolehi daripada orang lain jugak ala... macam tag tu hehe.. Terus pada matlamat sebenar post ni.. post ni sebenarnya aku dapat ni dari
adahcomel. Memang bagus idea macam ni hehe... (ayat copy paste...hehe)

Mari baca cara-caranya:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. Ad-dai’
2. kakngah
9. .~ApekpunyaBlog~
10. My Big Family & Friends
11: ABCMILO
12.
matdin
13.
misdalila
14. adah comel
15.
muara

PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Kalau tak cuba tak tahu..
Selamat mencuba!!!






1 comment:

suka_haha said...

wah!!! ada link saya lagi kat sini hehehe...

Komen