Monday, November 19, 2012

Umno Bantu Israel Membantai Palestin

Jika urusan dunia semata-mata kerana wang-ringgit inilah jadinya, maruah dan harga diri digadai tanpa mengira impak dimasa hadapan.
Apa yang berlaku hari ini adalah kesan dari tindakan yang tidak bijak pemimpin umno masa lalu yang berurus-niaga hanya sekadar bergantung  kepada duniawi semata-mata, tanpa memikirkan impak maruah negara dan yang lebih penting ialah maruah Islam itu sendiri, itulah UMNO!

UMNO Malaysia Bantu Isreal Membunuh Umat Islam PalestineFakta UMNO Menghantar Minyak Sawit KE israelFAKTA : Malaysia menghantar minyak sawit TERUS ke israel.
(dari Tanjung pelepas Terus ke israel) sedangkan di Malaysia tk cukup minyak sawit. Minyak sawit yg dihantar ke israel tu diambil dari mana? Dari byk tempat dlm malaysia ni, FELDA adalah salah satu daripada nye... (Sumber IOI Group) apa kaitan nye?
Rupa rupanye hal ini ada kaitan dgn politik Tebing Barat. dimana kaitan nye? Begini ceritanye, kita mula hantar minyak sawit ke isreal mula DARI SEPTEMBER 2006...
kenapa SEPTEMBER 2006? KERANA bulan JUN 2006 HAMAS telah MENANG dalam pilihanraya di sana. Bila Hamas menang, israel TIDAK iktiraf Hamas... Amerika Syarikat Tidak Iktiraf Hamas.. MALAYSIA JUGA TIDAK IKTIRAF HAMAS!!! duta palestin yg ada kt Malaysia skrg adalah BUKAN yang dilantik dari HAMAS!!!(legally duta palestin skrg adalah TIDAK SAH!!)
ketua pemantau pilihanraya di Palestin ketika itu adalah Bekas pimpinan utama Amerika - Jimmy Carter, mengatakan pilihanraya di palestin adalah yg paling adil dan sempurna dan memang HAMAS LAYAK MENANG kerana dipilih oleh majoriti rakyat Palestin. Siapa yg TIDAK mengiktiraf kemenangan HAMAS, mereka adalah musuh kepada dunia DEMOKRASI.
Maka aktivis-aktivis dunia marah kepada israel. maka berlaku BOIKOT secara SENYAP... berlaku BOIKOT penghantaran ke Israel, apa yang di BOIKOT? BERLAKU BOIKOT penghantaran minyak masak, minyak sawit, minyak jagung, minyak soya, minyak kacang, minyak sayur ke israel.. Selepas 3 bulan BOIKOT tersebut, israel hampir MAMPUS kerana berlaku kekacauan isu kepenggunaan di israel...
TETAPI APABILA ISRAEL SUDAH HAMPIR MAMPUS,, TIBA - TIBA ADA SEBUAH NEGARA YANG HULUR TANGAN UTK HANTAR MINYAK MASAK SAWIT KE NEGARA TERSEBUT...
NEGARA MANA YANG HULUR TANGAN ITU????
NEGARA MANA???? ~~~~~~ NEGARA MALAYSIA!!!!!!!
MALAYSIA TELAH MENGGAGALKAN BOIKOT YANG DI BUAT OLEH ORG2 KAFIR TERHADAP ISRAEL!!!
ORG KAFIR SENDIRI NAK MAMPUSKAN ISRAEL TETAPI MALAYSIA PULA MEMBANTU ISRAEL!!!
BETAPA MUNAFIK HIPOKRIT PENIPU BANGSAT UMNO NI!!!!
LAPORAN DETAIL PENGHANTARAN ISREAL BERMULA TAHUN PERTAMA, KEDUA - (CUKUP UNTUK MENGGORENG), MALAH TAHUN KETIGA MALAYSIA TELAH HANTAR LEBIH KE ISREAL - BUKTI CONFIRMATION SLIP PENGHANTARAN SETIAP BULAN DARI MALAYSIA KE ISREAL - SEHINGGA ISRAEL TERSENARAI SEBAGAI SEBUAH NEGARA PENGELUAR SAWIT DUNIA.. HEEEE!!!!!!!!! ISREAL POKOK KURMA ADA LA, MANA ADA SAWIT!!!!
DAN BAGAIMANA PULA KAITAN INI DGN FELDA DAN PENYENARAIAN FELDA - FGV DI PASARAN SAHAM, SERTA APA KESAN NYE NANTI

No comments:

Komen