Thursday, June 3, 2010

Amerika Diminta Putuskan Hubungan Dengan Anwar

Jika Betul Arahan Najib kepada Amerika
Kemenagan Awal Datuk Seri Anwar Ibarhim

       Jika betul apa yang dilaporkan oleh Harakah dari apa yang dikeluarkan oleh B’nai B’rith International’s
The Global Voice of the Jewish Community bahawa pertubuhan Yahudi itu meminta Amerika memutuskan hubungan mereka dengan Anwar Ibrahim adalah suatu kemenagan kepada penyokong-penyokong pakatan rakyat. Dan membuktikan bahawa Anwar Ibrahim tidak terhegeh-hegeh untuk berbaik dengan mereka.
        Dengan kemelut yang berlaku hari ini adalah tepat untuk kita tidak sekali-kali berhubung dengan proksi Yahudi , dalam bentuk apa hubungan sekali pun! Apatah lagi untuk menggunakan kepakaran mereka bagi sistem keselamatan di Malaysia! Malang sekali Malaysia kepakaran musuh yang diambil untuk menjaga dan menaiktaraf sisitem keselamatan negara!
        Pemikiran apa yang kerajaan Malaysia guna. Orang kampung tahu apa yang akan terjadi jika mereka gunakan khidmat pencuri untuk menjadi pengawal keselamatan dalam kampung, sudah tentu tidak boleh diyakini perkampungan  mereka akan selamat!
               Negara Israel adalah negara haram yang tidak diiktiraf oleh Dunia namun ia dibantu oleh Amerika dan sekutu-sekutunya! Diharapkan Malaysia tidak mengiktiraf Israel sebagai ada negara dan janganlah keluar masuk pintu belakang! Jangan khianati amanah rakyat. Diharap pimpinan Pakatan Rakyat sepakat didalam perkara ini, Pas, PKR dan Dap sekata didalam menjalin hubungan dengan negara luar. Katakan no kepada hubungan dengan Israel tak kira dalam apa situasi sekali pun!
         Berdasarkan sebab-sebab dibawah Anwar harus disanjung diatas keikhlasan beliau mendedahkan perkara tersebut;

"Contohnya, kenyataannya pada 30 April yang perisik Israel terlibat secara langsung dalam menguruskan kerajaan.

"Contoh lain adalah, dia mendakwa agen perisik Israel dalam unit IT pasukan Polis," kata surat itu.

Mereka juga berkata, Anwar mendakwa kerajaan menggunakan khidmat syarikat perhubungan awam yang dikawal oleh Yahudi di Parlimen.

Selain itu, mereka mendakwa Anwar pernah membuat kenyataan kepada Islam Online yang dia mempunyai bukti kerajaan menyokong lobi Yahudi di Amerika dan sesetengah pihak di Israel.

"Memandangkan peranan Anwar dalam kebangkitan anti-Sematic dalam politik Malaysia, kami memohon semua pegawai Amerika menggantung sebarang hubungan dengan Anwar Ibrahim," kata surat pertubuhan Yahudi itu.

       Kami rakyat Malaysia berikrar mulai hari ini tidak akan menyokong mana-mana pihak yang bersekongkol dengan Yahudi laknatullah! AllahhuAkbar!  AllahhuAkbar!  AllahhuAkbar!


Pendapat anda? Luahkan isi hati anda diatas kezaliman zionis israel yahudi zalim ini!

No comments:

Komen