Monday, June 18, 2012

Shidah Zainal - Hilang atau Disembunyikan?Hanya Allah Yang Tahu  Situasi Sebenar!

Adalah sesuatu yang amat terkejut dan sungguh diluar perkiraan kita bila mengetahui kehilangan sesuatu. Apa lagi yang hilang itu adalah barang yang paling kita sayangi atau kita amat  perlukannya!


Shidah Zainal

Abang kepada Shidah Zainal, Mozehan Zainal  menulis didalam FBnya"sesiapa yang mempunyai maklumat berkenaan kehilangan adik saya Shidah Zainal berumur 19 tahun. Sila hubungi pihak polis atau saya di talian 0126149084 atau email mozehan1115@gmail.com. Beliau telah dilaporkan hilang sejak 12.06.12 setelah tidak pulang ke rumah sejak 28.04.12 untuk bekerja sambilan di Johor Bahru semasa cuti semester Uitm. Bantuan anda amat kami hargai. Sekian, terima kasih"

 Kita sebagai sahabat, atau insan yang mengaku seakidah, selayaknya bersama berusaha  mengesan dan menyampaikan berita ini dengan segera kepada rakan-rakan semoga  segala kegelisahan, kerisauan yang dialami oleh seluruh keluarga Mozehan segera hilang bila terjumpanya nanti Shidah Zainal yang dikatakan hilang itu.

InsyaAllah semoga dengan doa dan kesabaran En Mozehan Zainal didalam menghadapi dugaan Allah ini akan membuahkan hasil yang baik  akhirnya nanti! Amin!

Muara.com

No comments:

Komen